27 ianuarie 2018- Început…

 

Be you!

Poate cel mai cunoscut slogan: <BE YOU!>, DA, asta vreau să transmit. Fii tu însuți, fii original, fii ceea ce ești, fii exact ceea ce îți place să fii. Hai să îți povestesc ceva… Azi, 27 ianuarie 2018, este ziua când scriu pentru prima dată un articol pe blog, blogul meu, momentan de nimeni cunoscut, dar locul în care vreau să transmit ceva, ceva ce noi, ușor, ușor pierdem din vedere. Uităm să fim noi, uităm să fim fericiți, uităm scopul pe care îl avem, uităm să mai trăim frumos. Ne pierdem în detalii deloc folositoare și pentru ce? Pentru nimic! Așa că hai să facem ceva, hai să luptăm pentru fericirea noastră, hai să fim noi, mai fericiți ca niciodată!

De ce scriu?

Scriu pentru că SCRISUL rămâne peste timp, scriu pentru că eu cred că generația noastră trebuie să citească, trebuie să scrie, trebuie să se dezvolte fiind mai bună decât generația trecută, trebuie să fie aceea ce schimbă ceva, aceea care inspiră fericire. 🙂

Cine sunt?

Eu sunt Marcela, Marcela Miron, o fată de Rege, da, ați citit bine, sunt o prințesă al celui mai important Rege, acela este Dumnezeu. Da, el e Tatăl meu! Fericirea, fericirea vine de la El. Tot El mi-a dat și o familie minunată. Eu sunt fiica cea mai mare a familiei Miron, tata este Marcel, iar mama Nicoleta, ei sunt una dintre cele mai mari binecuvântări primite, ei sunt o reală fericire, ei sunt ai mei și eu a lor. Iar pentru ca familia să fie întreagă Dumnezeu ne-a mai trimis încă două binecuvântări: Alexandra și Lavinia, surorile mele mai mici, prietenele mele și totodată cele mai frumoase surori EVER! :)) Aceștia suntem noi: Marcel, Nicoleta, Marcela, Alexandra și Lavinia! ~Miron family~ cum ne place nouă să spunem. ❤

Ce vreau?

Vreau să fiu o sursă de inspirație, vreau să fiu un prieten pentru tine, vreau să fiu ceea ce te face să zâmbești! Eu sunt fericită, vrei să fii și tu? Dacă vrei să ne împritenim:

Bine ai venit!

 

 

IMG_4174 (2)

 

5 gânduri despre &8222;27 ianuarie 2018- Început…&8221;

  1. „scrisul”, sau mai degraba lasarea urmelor care semnifica ceva, a fost considerat (si este, din punctul meu de vedere) o masina a timpului, in ideea ca pana atunci nu exista (inafara de calea orala, prin care se pierdeau cuvinte, idei, etc „pe drum”) o modalitate de a mentine o idee/fapt/gand sau de a o transmite „in timp”. Te poti gandi la aceasta „masina a timpului” de fiecare data cand vrei sa scrii un articol. Peste mii de ani (daca o sa mai existe cine) cuvintele tale vor fi citite si interpretate. Ba mai mult, „magia” internetului permite ca alte tale cuvinte sa fie citite de oameni care nu te cunosc, si poate nici nu stiu limba. In cazul asta o sa fie probabil vina lui Googla Translate daca ideile tale vor fi reinterpretate. Concluzia: continua sa scrii tu, din inima ta, PENTRU inima ta, pentru ca mai tarziu sa fii cel mai infocat fan al tau. Da-ne voie (cititorilor) sa te cunoastem, daca tu crezi ca merita.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s