De ce sunt fericită?

În general sunt fericită, sunt fericită și îmi place să râd, să râd mult și zgomotos, să râd cu lacrimi pentru că așa este un om fericit. 😀 Așa am crescut, într-un mediu în care fericirea este un mod de viață. Sunt fericită pentru că Dumnezeu mi-a dat atât de multe motive. Chiar ceea ce fac acum îmi aduce fericirea: scriu și asta mă face fericită. De la tata am învățat să mă trezesc zâmbind, așa face el, iar de la mama am învățat poate una din cele mai valoroase lecții: să dăruiesc. Am experimentat cum în momente când inima poate nu își găsea motive să zâmbească, dacă dăruiam, vedeam un zâmbet, un zâmbet al celui ce îmi era recunoscător și în acele momente sufletul îmi tresărea de bucurie. Sunt fericită pentru că trăiesc și zi de zi văd, respir, vorbesc, aud și simt. Zi de zi mă bucur de tot ce a făcut Dumnezeu în viața mea și a celor din jurul meu. Nu sunt adepta ideii „fericirea este trecătoare”, nu, fericirea e veșnică în inima noastră, însă doar atunci când realizăm că avem mai mult decât merităm, când realizăm că suntem binecuvântați și devenim mulțumitori, atunci inima vibrează de fericire și chipurile ne zâmbesc, atunci nu mai trecem pe stradă cu capul în pământ și fața morocănoasă, ci suntem veseli și plini de pace. Mulți spun că fericirea este în noi, și da, și eu cred asta, însă este o condiție: fericirea este în noi dacă ne dorim asta.

Mai cred ceva, cred că fericirea este în inima celor ce Îl poartă pe Dumnezeu cu ei, în inima celor ce se gândesc la El! Cred că fericirea vine de la Dumnezeu și fără de El noi am fi nimic. Pentru mine unul dintre cele mai fericite momente din viață este acela când îmi așez capul pe pernă și sunt frântă, dar am inima liniștită, plină de mulțumire că a mai trecut o zi în care El a fost de partea mea.

Tendința vremii este de a ne acapara cu totul în probleme și de a uita de suflet, de elementul cel mai important al nostru: inima. Hai să nu lăsăm să treacă ziua și să nu zâmbim, hai să nu mai lăsăm să treacă orele și să uităm să râdem, hai să râdem mult și zgomotos, hai să râdem pentru că asta ne face bine, hai să lăsăm lucrurile mai puțin importante și să ne alimentăm inima cu ceva bun, să ne rearanjăm prioritățile și să facem ce e corect, HAI SĂ FIM FERICIȚI!

P.S.: Dacă vrei să vezi un om fericit privește mai jos.

DSC_7673

DSC_7800 (2)

Dacă tot am vorbit de fericire, momente și zile fericite vă înserez un video pe care l-am găsit astăzi: click aici

#beyou 🙂

#behappy 😀

4 gânduri despre &8222;De ce sunt fericită?&8221;

  1. A fi fericit e o ALEGERE! O alegere pe care o pot face in fiecare dimineata sau pe care o pot neglija zile la rand. Pentru a fi fericit trebuie sa lupti, nu vine tot timpul de la sine. De exemplu: cand cineva spune o vorba rea despre tine, sa alegi sa fii fericit ca ai intelepciune sa NU faci aceeasi greseala fata de alti semeni, cand esti obosit de munca de peste zi, sa alegi sa fii fericit ca ai un loc de munca la care sa mergi, copii pe care sa-i ingrijesti, sot pe care sa-l sustii etc. Exemplele pot continua la nesfarsit in orice domeniu, asa ca eu…ALEG SA FIU FERICITA IN FIECARE ZI, uitandu-ma la partea plina a paharului! 🙂

    Apreciat de 2 persoane

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s