5 idei de cadouri (mother’s day)

Nu-mi vine să cred că suntem deja în luna MARTIE și în câteva zile vom sărbători Ziua Mamei. Timpul fuge și noi nici nu realizăm cât de repede se duc zilele. În perioada aceasta magazinele sunt pline de mărțișoare și flori, de asemeni, peste tot în oraș, la fiecare colțișor de stradă zărim tarabele ticsite cu de toate. Alergăm de colo colo cumpărând cele mai frumoase cadouri pentru a le surpinde pe mame sau bunici. În fiecare an ne întrebăm ce am mai putea achiziționa pentru a surpinde femeile importante din viața noastră. Vreau să vă vin în ajutor și să vă sugerez 5 idei de cadouri cu care eu cred că nu o să dați greș.

În primul rând vă sugerez să nu uitați de însemnătatea acestei zile. Este ziua în care oferim apreciere, mulțumire celor ce sunt pentru noi toți mame, bunici, soacre, surori sau prietene, celor ce ne fac viața mai frumoasă și sunt mereu lângă noi la momentul potrivit. Cred că este esențial să înțelegem că nu doar de 8 martie putem să spunem un mulțumesc sau te iubesc, acestor ființe minunate. Așadar eu cred că mai presus de darurile materiale contează sentimentele ce le dăruim.

În al doilea rând zic să trecem la ideile ce vreau să vi le prezint:

1. Lucruri HANDMADE!

După cum bine știm, noi, femeile, suntem foarte atente la detalii și dorim ca totul să arate impecabil, așadar vă propun să vă surprindeți mama cu un cadou făcut de voi. Acestea sunt foarte apreciate. Dacă vreți să vă bucurați mama și nu aveți idee ce să îi faceți vă sugerez să luați o coală de carton sau o placă de lemn și să scrieți pe verticală ori numele ori cuvântul ce o definește, iar pe orizontală treceți la fiecare literă o calitate.

2ffbd0c5ab36830c5c774dfed6861e28.jpg

În cazul în care ești mamă și vrei să îți surpinzi propria mamă cu un cadou de la nepoți, ia o farfurie simplă din dulap ce nu o mai folosești, scrie tu un text scurt dar de efect, apoi roagă-i pe copii să o personalizeze desenând-o.

4790ea0004234a56253d37a701a8a7c5

În cazul în care nu ai timp, nici nu ești prea îndemânos la DIY (Do It Yourself), există și alte alternative. Aici găsiți tot ce doriți. Sunt lucruri făcute cu dragoste și cei ce le creează sunt foarte atenți la detalii, deci puteți fi siguri că ființele dragi vor primi un cadou fără cusur.

2. Cărți!

Femeile adoră să citească, de la reviste de bucătărie, până la cele de modă, de la cărți de specialitate specifice domeniului lor de activitate, până la romane siropoase de dragoste. Avem posibilitatea să găsim tot felul de cărți la toate librăriile din oraș ori pe internet. Putem să alegem dintr-o gamă foarte variată de produse, iar dacă nu aveți timp să mergeți la librărie pe Book House găsiți tot ce vă interesează. O carte ce o recomand cu încredere, pe care am citit-o cu sufletul la gură așteptând să văd ce se mai întâmplă este:

cartea-viata-in-pantofii-mei.jpg

P.S.: Pentru a face ca acest cadou să fie mai special îl puteți împacheta într-o coală de hârtie simplă și puteți scrie voi un mesaj de mulțumire sau câteva din cuvintele cheie ale cărții pentru a o face curioasă de conținut fără a vedea coperta. Asta face cadoul să fie de efect și mult apeciat de mamele noastre. De asemeni puteți face și un mic semn de carte ce ar ajuta-o foarte mult.

1dff1ab157b5b0f9cf135a64a50bddfb

c39ec8fcc31576af42bc4343d52300cd

3. Flori!

Poate îmi veți spune că este ceva banal și da, este ceva ce putem face în fiecare zi, însă este ceva foarte apreciat, toate ne dorim să primim flori indiferent de ocazie. Pentru o femeie florile sunt cadoul ce nu se demodează niciodată. Totuși, dacă vreți să nu fie un simplu buchet de flori, îl puteți accesoriza cu un bilețel prins de coada buchetului în care poți nota un simplu MULȚUMESC. Sigur o să fie foarte apreciat și iubit de femeia ce îl primește. 🙂

d37106ac958447f7fa8b8f7cc6aeacd8.jpg

4. Pregătește micul dejun!

Da, ai citit bine. Puteți pregăti un mic dejun pe care să îl așezați pe o tavă, se poate alătura și o foiță cu un mesaj, chiar și o floare. Surprinde-o trezind-o cu acest mic dejun și vei vedea cum fața ei radiază de bucurie.

678b4642edf960fa3f4f3749e1c21a4a.jpg

5. Rezervă-i o zi de relaxare!

În general femeile se lasă pe ultimul loc când vine vorba de a face ceva pentru ele. Așadar, cu ocazia zilei de 8 martie, putem profita și putem să le facem o rezervare la SPA, unde pot petrece câteva ore de relaxare și răsfăț. Sigur este un centru SPA în orașul tău, deci nu mai sta pe gânduri, mergi și fă o rezervare. O altă opțiune mai este și aceea de a vorbi cu șeful ei. I-ai o zi liberă de la muncă fără ca ea să știe și plănuiește o ieșire, nu undeva foarte departe, poate este pe lângă localitatea ta un punct turistic unde nu ați mai fost de mult timp, sau poate chiar în oraș, oriunde în natură unde vă puteți bucura de ce vă înconjoară. Important este să se relaxeze și să petreacă timp cu voi. Dacă ești mic și nu poți să faci asta, complotează cu un adult, tata sau altă rudă sau prieten ce vă poate ajuta.

1718bcf815e3ab94dd9cfdd507e6eda6.jpg

Haideți să fim creativi și să-i surpindem pe cei ce ne iubesc!

#BEYOU

#BECREATIVE

sursa foto: https://ro.pinterest.com/

Un gând despre &8222;5 idei de cadouri (mother’s day)&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s