#BEKIND

 

Ai fost vreodată dezmăgit de o persoană?

Eu da!

Și cred că și eu am dezamăgit la rândul meu.

Am pornit articolul ăsta dintr-o dorință ce mă face să îți vorbesc ție. Un lucru care limpede mă doare. Vorbesc despre ceea ce ai auzit tu despre tine. Aud multe și mă aștept, în general, să fie păreri negative, văd multe și știu că sunt judecată. Nu neg, nu neg că au fost atâția care mi-au adus un zâmbet și m-au încurajat, însă cred că și tu simți cu mine. De multe ori sunt persoane ce nici nu le cunoști prea bine și te judecă. Sunt persoane pe care nici nu le-ai salutat de două ori și le auzi vorbind pe la spate despre tine și punându-ți etichete. Sunt oameni cărora nici măcar nu le-ai arătat cine ești și ei te cunosc mai mult decât crezi. Sunt oameni ce pun etichete.

Ceea ce e mai trist este că de multe ori noi suntem cei ce judecăm și avem prejudecăți. Noi suntem cei ce influențăm negativ, suntem cei ce le alimentăm altora părerile greșite. Suntem cei ce în loc să punem stop tuturor vorbelor urâte, le accentuăm. Am devenit oameni reci cu relații superficiale între noi și cu un zâmbet fals crezând că dacă toți îți zâmbesc când te văd atunci e totul în regulă. Suntem oameni, greșim, înțeleg asta, însă dacă realizezi că ai greșit, asumă-ți, cere-ți iertare și asta te va face liber, fericit. Într-un timp când tehnologia pune o mare barieră între relațiile cu cei din jur, cred că ceea ce avem trebuie să păstrăm. Să prețuim relațiile cu cei din jur și să fim sinceri. Să legăm relații puternice.

Dumnezeu ne poruncește să ne iubim unii pe alții, în niciun caz să ne judecăm. El ne-a îndemnat să acceptăm pe toți oamenii, să îi iubim cu o dragoste ca a Lui. Dacă atât de mult ne-a iubit El de ce noi să nu facem la fel?

Eu zic așa: cred că înainte să faci ceva ce poate aduce lacrimi în ochii celuilalt GÂNDEȘTE-TE! Fă-ți un semn pe mână care să fie la vedere și atunci când vorbești și vezi semnul filtrează ceea ce vrei să spui. Hai să fim buni, hai ca inimile noastre să transmită bunătate, zâmbetul nostru să arate că ne pasă de cel de lângă noi. Hai să fie săptămâna bunătății și poate așa ne formăm o viață în care bunătatea să fie primordială!

#BEYOU

#KINDNESS

#BEKIND (https://www.youtube.com/watch?v=UCCb85TgeEU)

Sper că săptămâna ce a trecut a fost una plină de mulțumire!!!

Nu uita să mulțumești Lui pentru tot ce face pentru tine.

Azi sunt mulțumitoare pentru:

Multumire2

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s