Stai o clipă- GÂNDEȘTE!

 

Târziu în noapte stau și mă gândesc…

Mă gândesc la mine, la viață, la cât de repede ne ducem și deși sunt tânără parcă simt că viața trece pe lângă mine. De fel, sunt o perosană activă și am multe activități zilnic, ajung seara și mă așez în pat și de multe ori abia înalț o rugăciune scurtă și adorm. Ajung să realizez că fac multe, multe lucruri bune dacă mă gândesc din perspectiva vieții pământești însă puține lucruri pentru viața ce urmează după moarte. Poate vi se pare ciudat ca un tânăr să vorbescă despre moarte. Avem senzația că viața e toată a noastră și că putem muta munții în tinerețe, însă am o veste tristă, deși ești tânăr nu ai certitudinea zilei de mâine, nu ai viața în mâinile tale și nici nu știi ce se poate întâmpla cu tine în următoarele secunde. O să îmi zici că sunt pesimistă și tristă astăzi, însă nu, nu sunt, sunt realistă și vreau să te fac să realizezi că nu ești stăpân pe viața ta, că cineva Sus îți ghidează pașii vieții și că ești ocrotit și iubit zi de zi de Dumnezeu.

Cred că ne lipsește timpul pe care trebuie să îl folosim să îl investim în noi, în sufletul nostru. Cred că avem nevoie de timp atât cât să investim în sănătatea noastră fizică dar mai ales în sănătatea psihică, morală și spirituală. Avem nevoie de Dumnezeu fie că suntem tineri sau în vârstă. Fără de El nimic nu e posibil, El ne ține în viață, El ne dă sănătatea sau boala, El ne dă belșugul sau sărăcia. El știe ce e cel mai bine pentru tine. El te iubește, de aceea te-a creat. Trebuie să dedicăm din timpul nostru lucrurilor importante, nu poți știi unde și cum vei muri, de aceea în orice clipă a vieții trebuie să trăim frumos și responsabil.

  1. Rearanjează-ți prioritățile și pune inima ta pe locul I;
  2. Ai grijă de sănătatea ta;
  3. IUBEȘTE-L pe Dumnezeu!

Făcând asta vei deveni un om mai bun, mai fericit, mai liniștit, mai simplu, un om plin de lumină în inimă, un om apreciat de cei din jur, un om integru, un om ce e exemplu pentru cei din jur. Așa vei deveni o încurajare pentru cei ce sunt căzuți și o lumină pentru cei ce văd doar întuneric. Tu ești important, pentru a putea ajuta pe cei din jur trebuie să fii în primul rând TU bine.

Pune-L pe Dumnezeu în centrul vieții tale și nu uita de TINE!

Sper că nu ai uitat de articolul cu mulțumirea, de cele 5 motive zilnice de mulțumire! Fii mulțumitor lui Dumnezeu mereu!

Capture thank you

#HAPPYSOUL

#HAPPYLIFE

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s