-Scrisoare de dragoste-

IMG_5021.jpg

De curând am dat peste scrisoarea a doi îndrăgostiți, am zis să o împărtășesc cu voi.

Lectură plăcută!

Draga mea,

Vreau să îți scriu această scrisoare, pentru a-ți putea exprima și în cuvinte dragostea mea pentru tine. Ştiu că aceste cuvinte sunt sărace și nu o pot exprima în totalitate, dar mai știu că inimile noastre bat în același timp și dragostea noastră le unește.
Încă de la început între noi a fost ceva, “o sclipire” ceva ce eu nu pot dezlega, ceva ce m-a facut să te iubesc fără acordul minții mele. Totul s-a întâmplat surprinzător, fiecare moment trăit cu tine și fiecare experiență nouă trăită împreună, fiecare mesaj frumos și fiecare cuvânt rostit de tine îmi copleșește inima.

Te văd pe tine ca pe o binecuvântare , știu că ai intrat în viața mea cu un scop bine pregătit de Dumnezeu și mai știu că Dumnezeu te-a făcut o minune pentru a-i putea bucura pe cei din jurul tău. Ești un dar de la Dumnezeu pentru oricine te cunoaște și găsește în tine un sprijin.
Uneori stau și mă gândesc la faptul că am fost mereu luat prin surprindere de evoluția relației noastre și nici măcar o dată nu m-am putut împotrivi ei, parcă nu eram deținătorul complet al rațiunii mele. M-ai facut să râd, să plâng, sa mă maturizez, să văd lucrurile prin ochii tăi, iar schimbările mele de caracter și de principii, cele rele schimbate în bine, ți s-au datorat ție. M-am schimbat mult in această perioadă, mai exact un an, o lună și 11 zile.
Îți mulțumesc pentru că exiști în viața mea și că tu continui să mă iubești deși mă cunoști. Te rog să mă ierți că nu am fost la nivelul așteptărilor tale de multe ori și nu te-am sprijinit mai mult.
Îmi doresc ca noi să fim niște tineri devotați lui Dumnezeu si tot ceea ce facem, să facem pentru El, niște tineri responsabili și plini de râvnă pentru lucrarea Lui. Îmi doresc să fim o pildă, împreună să construim prin faptele noastre o temelie solidă a unei relații după voia Tatălui din CER. La început am negat, am vrut să cred că nu e așa, însă adevărul e că sunt îndrăgostit de tine, mai bine spus m-ai făcut să mă îndrăgostesc de tine și să realizez asta atunci când nu mai puteam schimba nimic.
Acestea sunt câteva din cele ce voaim să le știe inima ta. Știu că am fost stângaci în scrierea acestei scrisori, însă vreau să știi că e de la inimă către inimă . ❤

P.S: Cineva spunea: “Știi că ești îndrăgostit atunci când nu mai poți adormi pentru că realitatea este, în sfârșit, mai frumoasă decât visul.” În viața mea realitatea este nespus mai frumoasă decât visul.

Al tău pentru totdeauna…

#BEYOU

#LOVE

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s